Kupa maçına hazırlanıyorlar

1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Türkiye Kupası yarı final ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Eskişehir Selka ile karşılaşacak.

Yayın: 16 Nisan 2019 - Salı - Güncelleme: 16.04.2019 15:32:16
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Türkiye Kupası yarı final ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Eskişehir Selka ile karşılaşacak. Perşembe günü saat 17.00’de 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda oynanacak zorlu karşılaşmada turuncu-mavililer, tur için avantajlı skoru elde etmenin peşinde. Süper Ligin güçlü ekiplerinden Eskişehir Selka ile oynanacak Türkiye Kupası yarı final maçının hazırlıklarına devam eden 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımında sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.