Kumar, uyuşturucu ve günübirlik ev operasyonu

Asayiş Yayın: 18 Aralık 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 18.12.2017 18:33:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman'da gerçekleştirilen kumar, uyuşturucu ve günübirlik ev operasyonlarında 3 şüpheli yakalanırken, 15 kişiye para cezası kesildi. Açıklamada, "Ahlak Büro Amirliği görevlilerimizce umuma açık iş yerlerinde yapılan denetimlerde kumar oynandığı ve daha önce mühürlendiği tespit edilen bir iş yerine yapılan operasyon neticesinde; bir adet tombala makinası, bir adet televizyon, bir adet kamera ve kumar oynanması için hazırlanmış diğer malzemeler muhafaza altına alınmıştır" denildi.   Kumar oynayan 15 kişiye toplam 3 bin 405 TL idari para cezası uygulandığının belirtildiği açıklamada, iş yeri sahibi hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı kaydedildi.

GÜNÜBİRLİK EVE OPERASYON

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan başka bir açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlilerimizce farklı bir ilden ilimize gelen ve fuhuş yaparak kazanç sağlayan kişi ve kişilerin bulunduğunun tespit edilmesi üzerine günübirlik bir eve düzenlenen operasyonda bir kadın şahıs yakalanarak hakkında adli ve idari işlem tesis edilmiştir. Ayrıca, bahse konu günübirlik evi kiraya veren şahıs hakkında da adli işlem tesis edilmiştir" ifadelerine yer verildi. Öte yandan yanında uyuşturucu bulunan 2 şüphelinin gözaltına alındığı da  bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.