Kumar oynanan kahvehane mühürlendi

Batman merkezde kumar oynatılan bir kahvehaneye İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda 10 bin 155 TL ile kumar araçlarına ele geçirilerek kahvehane 30 gün süreyle mühürlendi.

Asayiş Yayın: 30 Aralık 2018 - Pazar - Güncelleme: 30.12.2018 14:54:01
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekiplerince bir kahvehaneye düzenlenen operasyonda; poker diye tabir edilen kumar oyununun oynatıldığı tespit edilmiş, işyerinde kumar oynanan masa üzerinde 52 adet iskambil kâğıdı, 81 adet farklı renkte poker pulu ve toplamda 10 bin 155 TL para ele geçirilmiştir.  Ayrıca işyerinde kumar oynanması için yer ve imkân sağlama suçundan bir şahsa adli işlem yapılmış, işyerinde kumar oynayan 4 şahsa toplam bin 36 TL idari para cezası uygulanmıştır. İşyeri kumar oynatılmasından dolayı 30 gün süre ile mühürlenerek kapatılmıştır” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.