Kum çekerken suda mahsur kaldı

Batman’ın Kozluk ilçesinde bir kum ocağına ait iş makinesi, dere yatağından çalışma yaparken, yükselen suda mahsur kaldı.

Yaşam Yayın: 23 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 23.07.2019 11:59:07
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Batman’ın Kozluk ilçesinde bir kum ocağına ait iş makinesi, dere yatağından çalışma yaparken, yükselen suda mahsur kaldı. Olay Kozluk ilçesine bağlı Çayönü Köyü Kurşunlu Mezrası yakınlarında meydana geldi. Garzan Çayı’ndan kum çeken iş makinesi baraj kapaklarının açılmasıyla kısa süre içinde sulara gömüldü. İsmi öğrenilemeyen operatör, yüzerek kıyıya geçerken, iş makinesi yükselen çayda sular altında kaldı. Garzan çayında yer yer yaklaşık 2 metreye ulaşan derinlik farkının oluştuğuna değinen vatandaşlar, yeterli bir uyarı mekanizmasının olmadığı Garzan Çayı’nda kapakların kontrollü bir şekilde açılması gerektiğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.