Kültür ve Sanat Yarışmasında muhteşem final

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nce her yıl Gençlik Merkezleri arasında yapılan Kültür ve Sanat yarışmalarının finali muhteşem bir organizasyon ile sona erdi.

Yaşam Yayın: 21 Şubat 2019 - Perşembe - Güncelleme: 21.02.2019 17:27:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde yapılan Kültür ve Sanat Yarışmaları sonucunda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi. Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran; “Gençlik ve Spor Bakanlığımız Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce her yıl Gençlik Merkezleri arasında yapılan Kültür ve Sanat yarışmalarının finalini yaptık. Katılım sağlayan ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Dereceye girenler ilimizi temsil etmeye hak kazandılar. İnşallah aynı başarıyı Türkiye’de derece yaparak taçlandırırlar" dedi.

“KÜLTÜR VE SANAT ÇALIŞMALARINI ÖNEMSİYORUZ”

Gençlik ve Spor Faaliyetleri dışında Kültür ve Sanat faaliyetlerini de önemsediklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, katılım sağlayan ve dereceye giren tüm yarışmacıları tebrik etti. İl Müdürü Eren; “Batman’da her alanda gençlerimizi sosyalleştirmek ve etkinliklere katmak için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Gençlik, Spor, kültür, Sanat, mesleki, sosyallik, organizasyon, kurslar ve daha birçok alanda Batmanlı ve Suriyeli gençlerimizin hizmetindeyiz. Geleceğimizin teminatı olan gençlere ne kadar hizmet etsek azdır” diye konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.