Kudüs sergisi ilgi çekti

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Gençlik Merkezi’nin hazırladığı ‘Medeniyetimizin Keşfi Kudüs’ sergisine büyük ilgi gösterildi.

Yaşam Yayın: 30 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 30.05.2019 16:09:45
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Gençlik Merkezi’nin hazırladığı ‘Medeniyetimizin Keşfi Kudüs’ sergisine büyük ilgi gösterildi. İlk olarak Gençlik Merkezinde açılan resim sergisi ardından, Merkez İmam Hatim Lisesi, Akşemsettin İmam Hatip Lisesi, Veysel Karani Ortaokulu, Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi ve son olarak finali ise Batman Park AVM’de yapılacak. Hedeflerinin açtıkları resim sergileriyle 10 binlere ulaşmak olduğunu belirten Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran; “Şuana kadar açtığımız sergileri bine yakın genç ve öğrenci gezdi. Bir hafta sürecek sergimizde on binlere ulaşmayı hedefliyoruz. Sergide 50 resim var. Bu resimler Gençlik Merkezimizin Güzel Sanatlar kulübünün gönüllü gençleri tarafından yapıldı. Sergilerimizin büyük ilgi görmesi bizleri son derece mutlu ediyor” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.