Kudüs için yürüdüler

Batman’da 50’yi aşkın İslami Sivil Toplum Kuruluşu öncülüğünde bir araya gelen binlerce vatandaş, ABD’nin elçiliğini Filistin'in başkenti Kudüs'e taşıması ve Nekbe’nin (Büyük Felaket) 70’inci yılını protesto etmek için yürüyüş gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 15 Mayıs 2018 - Salı - Güncelleme: 15.05.2018 13:38:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“Batman Kudüs İçin Yürüyor” temasıyla ellerindeki dövizler ile Türkiye, tevhit ve Filistin bayraklarıyla Atatürk Parkı’ndan Gülistan Caddesine kadar sloganlar eşliğinde yürüyüş gerçekleştiren kadın-erkek, yaşlı-genç-çocuk binlerce vatandaş, ABD ve siyonistleri protesto etti. Yürüyüşün ardından Gülistan Caddesi İnsan Hakları Anıtı önünde bir araya gelen vatandaşlar protesto eylemine burada da devam etti. Yoğun katılımın olduğu basın açıklamasına; siyasi parti ve STK temsilcileri, kanaat önderleri, âlimler ile vatandaşlar katıldı. STK'lar adına basın açıklamasını okuyan Feyzi Aydın, Amerika'nın, Kudüs kararının İslam ümmetine bir meydan okuma olduğunu söyledi. İslam'ın ve Müslümanların dünyadaki en büyük düşmanı, tüm gücünü ve enerjisini İslam ülkelerini işgal edip Müslüman halkları kadın, çocuk demeden katletmekte kullanan büyük şeytan Amerika olduğunu belirten Aydın, Amerika’nın, İslam ümmetini hiçe sayarak, Müslümanların tepki ve öfkesini önemsemeden, adeta İslam ümmetine meydan okuyarak büyükelçiliğini Kudüs'e taşıdığını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.