“Kudüs Filistin’in başkentidir”

Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, ABD Başkanı Donald Trump’ın açıkladığı ‘Yüzyılın Anlaşması’na tepki gösterdi.

Yaşam Yayın: 03 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 03.02.2020 17:48:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, ABD Başkanı Donald Trump’ın açıkladığı ‘Yüzyılın Anlaşması’na tepki gösterdi. İl Başkanı Mehmet Fırat, “Yıllardır Ortadoğu’da büyük bir vahşet sürdüren ve İsrail’in güvenliğini sağlamak için her türlü oyunları sahneleyen terörist ABD dün BOP projesinin en son ayağı olan sözde barış planı projesini ilan etmiştir. Tek taraflı ve adaletsizce hazırlanan ve Filistin topraklarının işgaline onay veren bu alçakça plan asla karşılık bulmayacaktır. Filistin topraklarında yıllardır büyük bir zulüm ve soykırım yapan İsrail, ABD de arkasına alarak ‘vaat edilmiş topraklar’ hayalini gerçekleştirmek için son adımını atmıştır. Ortaya atılan bu plan başta ülkemiz olmak üzere Ortadoğu’daki bütün İslam ülkelerini İsrail’in alçakça emellerine ve sinsi planlarına alet etmek amacı taşımaktadır. Kudüs Filistin’in başkentidir. Müslümanların ilk kıblesidir. Kırmızı çizgisidir. Olmazsa olmazıdır. Hiçbir güç bu gerçekleri saklayamaz. ABD’nin ilan ettiği hıyanet planı ve sözde Ortadoğu Barış projesi tamamen Müslümanların kutsal değerlerine saldırıyı içermektedir. Filistin de satılık bir karış İslam toprağı yoktur. Siyonist İsrail’in ve ABD’nin bölgede yapmak istediği bu haince plan Allah’ın izni ile İsrail’in felaketi ile sonuçlanacaktır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.