Kozluk’ta ‘yazdıkça yazıyorum’ projesi

Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Vizyon-2023 Kozluk üst projelerinden olan ‘Yazdıkça Yazıyorum’ projesinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Gündem Yayın: 05 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 05.11.2019 18:09:22
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Vizyon-2023 Kozluk üst projelerinden olan ‘Yazdıkça Yazıyorum’ projesinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Projenin ilk ayağında merkez okullardan belirlenen koordinatör öğretmenler 3 haftalık bir eğitim sürecine tabi tutuldu. Toplamda 14 yazma tekniğini hem teoride hem de pratikte uygulayarak eğitimlerini tamamlamış olacaklar. Eğitimini tamamlayan öğretmenler daha sonraki süreçte okullarında şiir, öykü, masal, roman tarzında yazma yeteneği olan, içinde yazma hevesi olan öğrencilerden oluşacak hedef gruplarıyla projenin ikinci ve son adımını uygulamaya geçirecekler. Projenin amacı bu teknikler başta olmak üzere öğrencilerin yaratıcı, düşünce ve hayal dünyalarında yolculuk yapmalarına imkân tanıyarak hem bu yönlerinin körelmesini engellemek hem de bu yöndeki yeteneklerinin açığa çıkmasını sağlamaktır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.