Kozluk’ta yaz eğitim okulları açıldı

Kozluk ilçesinde, yaz eğitim okulları açıldı. PIKTES Projesi kapsamında yaz eğitimi alan okul öncesi yaş grupları, Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Bilgiye Pala tarafından ziyaret edildi.

Yaşam Yayın: 18 Temmuz 2019 - Perşembe - Güncelleme: 18.07.2019 11:44:17
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Kozluk ilçesinde, yaz eğitim okulları açıldı. PIKTES Projesi kapsamında yaz eğitimi alan okul öncesi yaş grupları, Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Bilgiye Pala tarafından ziyaret edildi. İlçedeki 75. Yıl Ortaokulu, Selahattin Eyyubi İlkokulu ve 29 Ekim İlkokulu olmak üzere toplam 55 öğrenci bu okullarda kayıtlı bulunuyor. Okul öncesi yaş grubunda olup daha önce hiç okula gitmemiş ve ilçede ikamet eden misafir Suriyeli çocuklar da bu vesileyle okul öncesi eğitimden yararlanacak. Minikleri sınıflarında ziyaret eden Müdür Vekili Bilgiye Pala, onlarla bir süre sohbet edip, oyunlarına eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.