Kozluk’ta proje yazım eğitimi

Kozluk Kaymakamlığı Proje Birimi tarafından yazılan ve Dicle Kalkınma Ajansı kapsamında kabul gören ‘Proje Yazım ve Yürütme Eğitimi’nin ilk ayağı ilçede gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 12 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 12.09.2019 19:01:46
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Kozluk Kaymakamlığı Proje Birimi tarafından yazılan ve Dicle Kalkınma Ajansı kapsamında kabul gören ‘Proje Yazım ve Yürütme Eğitimi’nin ilk ayağı ilçede gerçekleştirildi. Seminerin başlangıcına katılan Kaymakam Osman Bilici, bu kapsamda kurumlarda bulunan personellerin proje yazma konusundaki teknik donanımlarının geliştirilerek uluslararası projelere ağırlık verilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca proje koordinatörü Servet Ataç, Milli Eğitim camiasının en önemli kurumlardan birisi olduğunu vurgulayarak eğitime katılanların çoğunlukla öğretmenlerden oluşmasına dikkat ettiklerini belirtti. Ataç, amaçlarının öğretmenlerin yaşadıkları toplumda hem okul içi hem de okul dışında topluma fikirleri ve projeleriyle öncülük edebilmelerini sağlamak olarak ifade etti. Üç gün sürecek olan seminer son gün sertifikaların takdim edilmesiyle son bulacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.