Kozluk’ta kaçak su denetimi

Kozluk ilçesinde su sıkıntısı çeken yüzlerce insanın şikayeti üzerine yapılan denetimlerde, yeni su şebeke hatlarının üzerine dinamo takarak bahçe sulaması yapan ve su parası ödemeyerek komşularını da mağdur eden bir çok adres tespit edildi.

Gündem Yayın: 09 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 09.07.2020 11:39:37
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Kozluk ilçesinde su sıkıntısı çeken yüzlerce insanın şikayeti üzerine yapılan denetimlerde, yeni su şebeke hatlarının üzerine dinamo takarak bahçe sulaması yapan ve su parası ödemeyerek komşularını da mağdur eden bir çok adres tespit edildi. Belediyenin kurmuş olduğu kaçak su ekibi, Tepecik Mahallesinde tek tek evleri gezerek bir çok evin abonesiz olduğu ve bahçe sulaması yaparak komşularını da mağdur ettikleri gerekçeyle şebeke suları kesilerek cezai işlem uygulandı. Kaçak su ekibi yetkilileri yaptıkları açıklamada, belediyenin defalarca abone yapmaları için uyarılarda bulunduğunu, bugün itibariyle her gün denetimde olacakları ve abonesi olmayan tüm hanelerin suyunun kesileceğini bildirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.