Köye yeniden elektrik verildi

Batman’da dün DEDAŞ tarafından elektrikleri kesilen Beşiri ilçesine bağlı Doğankavak köyüne yeniden elektrik verilmeye başlandı.

Gündem Yayın: 12 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 12.05.2019 14:25:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’da dün DEDAŞ tarafından elektrikleri kesilen Beşiri ilçesine bağlı Doğankavak köyüne yeniden elektrik verilmeye başlandı. Haksız "kaçak kullanım" cezası yazdıkları iddiasıyla DEDAŞ ekibini köye almayan Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı Doğankavak köy sakinlerinin elektrikleri kesilmişti. Kendilerine haksız kaçak elektrik cezası yazdığı iddiasıyla DEDAŞ ekibinin köye girmesine izin vermeyen köy sakinleri ile DEDAŞ ekipleri arasında tartışma yaşanmıştı. Köy halkının köye girmelerine müsaade etmediği DEDAŞ ekibi köyün elektriğini kesmişti. Elektrik kesintisi nedeniyle büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade eden köy muhtarı Mehmet Şirin Özcan, elektrik kesintisinin son bulmasını istediklerini kaydetti. Özcan, “Yapılan görüşmelerden sonra DEDAŞ ekibi köye gelip tekrardan elektriği bağladılar. Şu anda herhangi bir sorunumuz kalmadı. Elektrik olmadığı zaman çok mağduriyet yaşadık. Özellikle ramazan ayında olmamız mağduriyeti artırdı. Çok şükür şu anda herhangi bir sıkıntımız kalmadı” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.