KÖYDES yatırımları devam ediyor

Kozluk ilçesinde 2019 yılı KÖYDES yatırım programı kapsamında onaylanan projelerin uygulanması hız kesmeden devam ediyor.

Yaşam Yayın: 21 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 21.08.2019 11:23:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kozluk ilçesinde 2019 yılı KÖYDES yatırım programı kapsamında onaylanan projelerin uygulanması hız kesmeden devam ediyor. Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, 2019 yılı KÖYDES yatırım programı kapsamında yapımına başlanan ‘Pınarhisar Köyü Dere Islahı, Köprü ve Beton Yol Yapımı’ çalışmalarını denetleyerek incelemelerde bulundu. Pınarhisar Köyü’nde yapımı devam eden 1,5 kilometrelik taş tahkimatlı dere ıslahı, 4 gözlü köprü ve 2 kilometrelik beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Bilici; devam eden çalışmalarla ilgili İlçe Özel İdare Müdürü, teknik personel, yüklenici firma ve köy muhtarlarından bilgi aldı. Yol ve ulaşım hizmetleri çalışmalarını denetledikten sonra vatandaşlarla bir araya gelerek yol ve ulaşım hizmetlerinin medeniyetin göstergesi olduğunu belirten Kaymakam Bilici, ulaşım, alt-üst yapı ve diğer kamu hizmetlerini etkin ve verimli bir şekilde en ücra noktadaki vatandaşlara kadar götürmeye devam edileceğini ve yatırımların hız kesmeden devam edeceğini ifade etti. Vatandaşlar da, ziyaretinden ve köye yapılan yol ve ulaşım hizmetinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Bilici’ye teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.