Köyde yaşayanlara kanser taraması

1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Batman İl Sağlık Müdürlüğü KETEM ekipleri gezici Kanser Tarama Aracı ile Merkez Demirlipınar Köyünde yaşayan kadınlara kanser taraması yaptı.

Gündem Yayın: 23 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 23.10.2019 18:00:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

1-31 Ekim  Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Batman İl Sağlık Müdürlüğü KETEM ekipleri  gezici Kanser Tarama Aracı ile  Merkez Demirlipınar Köyünde yaşayan kadınlara kanser taraması yaptı. Batman Valisi Hulusi Şahin'in eşi Ebru Şahin himayesinde gerçekleştirilen etkinliğe bağlı olarak köye gelen ( KETEM)  Kanser Erken Teşhis  ve Eğitim Merkezi ekipleri, kadınlara kanser ile ilgili sunum yapıp bilgilendirdi. Programa Vali Şahin’in Eşi  Ebru Şahin’in yanı sıra Sağlık İl Müdürü Hakan Pamukçu ve proje üyeleri katıldı.  Şahin, "Belki de kadınlar için yapabileceğimiz en güzel, en büyük etkinlik ve en güzel projelerden bir tanesi. Malum, kanser  yüzyılımızın  en kötü hastalıklarından bir tanesidir. Kanserle mücadele konusunda tüm Türkiye olarak, Sağlık Bakanlığı olarak çok iyi çalışmalar, çabalar var ve çok güzel sonuçlar elde ediliyor. Bu konuda hiçbir zaman pes etmeden yolumuza devam edeceğiz. Meme kanseri farkındalık etkinlikleri çok çok önemlidir. Lütfen sizlerden rica ediyorum, ayağınıza kadar gelen bu hizmetlerden ısrarla faydalanın ve faydalanmak için siz talepte bulunun. Sadece bugün için değil, bir çok köye bu hizmet götürülecektir. Startı burada vermiş bulunmaktayız.  Lütfen kendinize iyi bakın" dedi. ******************************************************************

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.