Köy okullarıyla ‘kardeşlik’ köprüsü

Türkiye Kardeşlik Birliği Batman Şubesi, ‘Kardeş okul’ projesi kapsamında İMKB İlkokulu öğrencilerinin katkılarıyla Sason Yücebağ Posta İlkokulu öğrencilerine oyuncak ve kitap jestinde bulundu.

Yayın: 14 Mart 2019 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2019 16:51:14
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Türkiye Kardeşlik Birliği Batman Şubesi, ‘Kardeş okul’ projesi kapsamında İMKB İlkokulu öğrencilerinin katkılarıyla Sason Yücebağ Posta İlkokulu öğrencilerine oyuncak ve kitap jestinde bulundu. Şube Başkanı Şehmus Temiz, “Derneğimizin yürüttüğü ‘Kardeş Okul projesi’ ile merkez okullarımız ile kırsaldaki okullarımız arasında kardeşlik bağı oluşturma gayesindeyiz. Bu kapsamda, ilimiz İMKB İlkokulu öğrencilerimiz ile birlikte topladığımız yardımlar ve derneğimizin katkılarıyla alınan oyuncak ve kitaplar, Sason Yücebağ Posta ilkokuluna ulaştırılarak kardeşlik köprüsü oluşturuldu. Bir taraftan öğrencilerimizin yardımseverlik ve paylaşma duyguları pekiştirilirken, diğer taraftan, hiç bilmedikleri arkadaşları tarafından kendilerine gönderilen hediyelerle, bir sıcaklık oluşturulup, kardeşlik bağları güçlendirildi. Derneğimiz kardeşlik bağlarının güçlenmesi için kardeşlik köprüleri kurmaya devam edecektir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.