Köy okullarına satranç takımı

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi, İstiklal Marşının kabulünün 98. yıldönümünü kutlamak ve okula satranç takımları ile spor malzemeleri hediye etmek üzere Binatlı Köyü İlkokulunu ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 14 Mart 2019 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2019 16:50:36
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi, İstiklal Marşının kabulünün 98. yıldönümünü kutlamak ve okula satranç takımları ile spor malzemeleri hediye etmek üzere Binatlı Köyü İlkokulunu ziyaret etti. Yüreğine dokunmadığımız çocuk, bizim değildir diyen Vakıf Başkanı Ömer Dündar Pekacar, “Çocukların yüreklerine dokunabilmek ve onların  hem zihni ve fikri, hem de sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulunabilmek için okul ziyaretleri yapıyoruz. Binatlı Köyü İlkokuluna da satranç sınıfı kurup, okula satranç takımları, spor malzemeleri ve bayrak hediye ettik. Çocuklarımız satranç oynamayı öğrenecek, biz de satranç turnuvası düzenleyip, dereceye giren çocuklara hediyeler vereceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.