Korona virüsüne karşı seferberlik

Batman Belediyesi, corona virüsüne karşı alınması gereken temizlik önlemlerini artırdı. Batman Belediyesi hizmet binası, kuruma ait tüm araçların yanı sıra otobüslerde, duraklarda, tren garında, camilerde ve vatandaşların sıklıkla kullandığı alanlarda virüse karşı dezenfeksiyon çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Gündem Yayın: 16 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 16.03.2020 12:38:17
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Batman Belediyesi, corona virüsüne karşı alınması gereken temizlik önlemlerini artırdı. Batman Belediyesi hizmet binası, kuruma ait tüm araçların yanı sıra otobüslerde, duraklarda, tren garında, camilerde ve vatandaşların sıklıkla kullandığı alanlarda virüse karşı dezenfeksiyon çalışmalarını yoğunlaştırdı. Toplum sağlığına büyük önem veren Batman Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve temiz ortamda günlük yaşantısına devam edebilmesi adeta seferberlik ilan etti. Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, vatandaşlara uzmanların dile getirdiği temizlik ve hijyen kurallarına mutlaka uymaları gerektiğini hatırlatarak; "Ellerimizi sabunla sıklıkla yıkayalım. Virüsle mücadelede kişisel temizlik ve mekansal temizlik büyük önem taşıyor. Kişisel sorumluluklarımızı yerine getirirsek vakaları en aza indirebiliriz. Belediye sorumluluk alanlarımızda dezenfekte çalışmalarımızı özveriyle yürütüyoruz. Sorumluluk alanımızda dezenfeksiyon ve halkımızı bilinçlendirme çalışmalarımız devam ediyor" dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.