KORONA 8 CAN DAHA ALDI

Dünya genelinde aylardır etkisini sürdüren korona virüsün hızı bir türlü kesilemiyor.

Gündem Yayın: 28 Ekim 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 28.10.2020 13:32:43
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Dünya genelinde aylardır etkisini sürdüren korona virüsün hızı bir türlü kesilemiyor. Havaların soğumasıyla birlikte yeniden tırmanışa geçen vaka sayıları gün geçtikçe yükselişe geçerken ölüm oranlarında da artışlar yaşanmakta. Bir süre önce alınan tedbir ve kısıtlamalar sonucu haritanın kırmızıdan yeşile dönüştüğü Türkiye’de tehlikenin rengi yeniden kırmızıya dönüşüyor. Batman'daki denetimler sonucu önceki haftalara nazaran vaka sayılarında düşüşler gözlenirken ölüm vakaları devam etmekte.

1 GÜNDE 6 ÖLÜM

27 Ekim tarihinde yaşamını yitiren R.T. (79), ile S.A. (78)'in ardından 28 Ekim tarihinde ise M.Ş.C. (62), A.B. (89), S.A. (86), A.A. (65), A.Ş. (84) ve (74) yaşındaki M.G. yaşamlarını yitirdiler. Tedavi gördükleri  Batman'daki Devlet ve özel hastanelerde  hayatını kaybeden vatandaşlar getirildikleri il ve ilçe ile merkezdeki mezarlıklarda görevliler ve aileleri tarafından toprağa verildiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.