‘Köprü vazifesi görüyorlar’

Batman Basın Derneği (BBD) Başkanı Cebrail Uyanık, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Gündem Yayın: 21 Ekim 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 21.10.2020 11:49:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Basın Derneği (BBD) Başkanı Cebrail Uyanık, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Basının demokrasilerin güvencesi olduğunu belirten Uyanık, 21 Ekim 1860 tarihinden bu güne 21 Ekimin 'Dünya Gazeteciler Basın Bayramı' olarak kutlandığını kaydetti. BBD Başkanı Cebrail Uyanık; kamuoyuna haber ve bilgi akışını tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunları dile getirmek, demokrasi ve gelişimine katkı sağlamak için gece-gündüz demeden, zor şartlar altında çalışan kıymetli basın çalışanlarının kamuoyu için en değerli meslek gruplarının başında geldiğini ifade etti. BBD Başkanı Uyanık açıklamasının devamında; “Basın yayın kuruluşlarında fedakarca çalışarak, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayarak kurumlar ve toplum arasında köprü görevi gören, halkımızın ve bölgemizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif olarak görev alıp emek veren, tüm kıymetli basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Bayramını kutlar, meslek hayatlarındaki başarılarının devamını diyerek’’ 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.