Konser mest etti

Batman Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nün Ocak ayı etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği ve Arabesk Müziği Konseri izleyicilerden tam not aldı.

Gündem Yayın: 13 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 13.01.2020 13:19:32
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Batman Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nün Ocak ayı etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği ve Arabesk Müziği Konseri izleyicilerden tam not aldı. İki bölümden oluşan konser, salonda bulunanlara müzik ziyafeti sundu. THM ile coşan salon,  Arabesk müziğin etkisiyle  duygulu anlar yaşayıp adeta mest oldular. Tıklım tıklım salondaki bazı izleyiciler merdiven aralarında ayakta izlemeye devam ettiler.

Şef Mustafa Sevim yönetimindeki Koronun seslendirdiği eserlerin yanı sıra, solo eserleri icra eden solistler, dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Çeşitli kesimden 72 kişiden ibaret olan koroda bulunan Baba – Kız’ın ayrı bir renk kattığı Konsere konuk olarak katılan Batmanlı sanatçı Celal Gümüş de bir şarkı söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.