‘Kitap Hırsızı’ filminin kritiğini yaptılar

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Batman Gençlik Merkezi üyeleri, her hafta yeni bir filmin kritiğini yapıyor.

Gündem Yayın: 09 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 09.03.2021 14:54:25
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Batman Gençlik Merkezi üyeleri, her hafta yeni bir filmin kritiğini yapıyor. Son olarak gençlik liderleri, gönüllü gençler ve üyeleriyle birlikte izledikleri ‘Kitap Hırsızı’ filminin kritiğini yaptılar. Batman Merkezi Müdürü Musab Baran; “Her hafta düzenlediğimiz film kritiği etkinliğimiz bu haftada devam etti. Bu hafta ikinci dünya savaşı sırasında küçük bir kız çocuğunun kitaplara olan merakı ve başından geçen olayların anlatıldığı etkileyici bir dram filmi olan ‘Kitap Hırsızı’ filminin kritiğini yaptık. Çok verimli ve faydalı geçti. Bütün gençlerimizi kutluyor, herkesi kitap okuma halkalarımıza dâhil olmaya ve film izleme gruplarımıza katılmaya davet ediyorum” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.