KİTAP DOSTU KAYMAKAM

Batman’ın Beşiri ilçe Kaymakamı Sinan Aşcı, Covid-19 (Corona Virüsü) nedeniyle evlerinden çıkamayan 600 gence verilmek üzere, Beşiri İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne 600 adet kitap hediye etti.

Yaşam Yayın: 08 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 08.05.2020 11:14:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’ın Beşiri ilçe Kaymakamı Sinan Aşcı, Covid-19 (Corona Virüsü) nedeniyle evlerinden çıkamayan 600 gence verilmek üzere, Beşiri İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne 600 adet kitap hediye etti. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlere verilebilecek en güzel hediyenin kitap olacağını belirten Beşiri Kaymakamı Sinan Aşcı; “İlçemizde Covid-19 (Corona Virüsü) nedeniyle 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını istediğimiz gibi kutlayamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Ancak gençlerimize ulaştırılmak üzere ilçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze 600 adet kitap verdik. İlçe Müdürlüğümüzde Kitapları Beşiri VEFA grubu vesilesiyle gençlere ulaştıracak. İlçe olarak, Millet ve Devlet olarak hep birlikte tüm zorlukların üzerinden geleceğiz” dedi. Beşiri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ender Hazar ise, İlçe Kaymakamı Sayın Sinan Aşcı’nın gençleri önemsediğini ve birçok alanda destek verdiğini belirterek, kendisine gençler adına teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.