‘Kirletmemek en iyi temizliktir’

Batman Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından başlatılan, “Tüm kamusal alanlarda kirlilikle mücadele çalışmaları” Kardelen Mahallesi Emekli TOKİ parklarında start aldı.

Gündem Yayın: 16 Haziran 2019 - Pazar - Güncelleme: 16.06.2019 19:39:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından başlatılan, “Tüm kamusal alanlarda kirlilikle mücadele çalışmaları” Kardelen Mahallesi Emekli TOKİ parklarında start aldı. Halkı bilinçlendirerek çevrenin daha temiz olması için yapılan çalışmaya Belediye yönetiminin yanı sıra ve vatandaşlar yoğun katılım sağladı.

‘Kirletmemek en iyi temizliktir’ kampanyasına Belediye Eş Başkanı Songül korkmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Şehriban Aydın ve M. Salih Çetinkaya, Belediye Meclis Üyeleri, Park ve Bahçeler Müdürü Talat Kaçmaz,   Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Recep Kavuş, Belediye Temizlik İşleri Müdürü ekipleri, Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa ve üyeleri, Kardelen Mahalle Muhtarı, Emekli TOKİ yönetimi ve mahalle sakinleri destek verdiler. Parkta dinlenerek vakit geçiren vatandaşları ziyaret ederek yakından ilgilenen Eş Başkan Korkmaz ve beraberindekiler, vatandaşlara parkların daha temiz bir şekilde kullanılması ve sahip çıkılması konusunda hatırlatmalarda bulundu. Parkların, en çok da çocukların yaşam alanı olduğunu ve bu konuda çocuklarımıza oyun oynayabilecekleri, vakit geçirebilecekleri daha temiz alanlar bırakmak için çevre temizliğine önem verilmesi gerektiğini belirten Eş Başkan korkmaz, ‘kirletmemek en iyi temizliktir’ dedi.  Parkta vakit geçiren Mahalle sakinleri ve çocuklarla yakından ilgilenen Eş Başkan Korkmaz, gelen öneri, şikâyet ve talepleri değerlendireceklerini ve belediye olarak halkımıza daha kaliteli bir yaşam sunmak için imkânlar dâhilinde çalışmaların yapılacağını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.