Kıraç, ‘Uyuşturucuya geçit yok’

Batman Valiliği ve Belediye Başkanlığı öncülüğünde başlatılan halk buluşmalarına katılan İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, ‘Uyuşturucuya geçit yok’ dedi.

Yaşam Yayın: 29 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 29.09.2020 15:32:39
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Batman Valiliği ve Belediye Başkanlığı öncülüğünde başlatılan halk buluşmalarına katılan İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, ‘Uyuşturucuya geçit yok’ dedi. Önceki gün Karşıyaka Mahallesi Şerzan Kurt parkındaki toplantıya katılan İl Emniyet Müdürü Kıraç, mahalleli kadınların en çok sitem ettiği esrar kullanıcıları için cevap veren Kıraç, ''Seyitler mahallesinde sözü edilen sokakta 2020 yılı içerisinde tam 24 defa operasyon gerçekleştirdik ve çok miktarda madde ele geçirdik. Motorize ekiplerimizin yanı sıra havadan dronelerle  mahalleyi takip etmekteyiz. Gözümüz ve kulağımız bu mahalle üzerinde'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.