‘Kıraç, büyük bir güven getirdi’

Batman Elma Sokağı Esnafları Başkanı Turan Songur, Covid-19 salgını nedeniyle hummalı bir şekilde çalışan emniyet teşkilatına teşekkür etti.

Gündem Yayın: 19 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 19.05.2020 00:36:47
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Batman Elma Sokağı Esnafları Başkanı Turan Songur, Covid-19 salgını nedeniyle hummalı bir şekilde çalışan emniyet teşkilatına teşekkür etti. Songur,  başta İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’a, Emniyet Müdür Yardımcısı Şükrü Solak’a, sahada hummalı bir şekilde büyük bir özveri ile çalışan tüm personellere teşekkür etti. Batman Elma Sokağı Esnafları Başkanı Turan Songur; “İl Emniyet Müdürümüz sayın Köroğlu Kıraç, Batman sokaklarına, esnaflarına ve halkına göreve başladığı günden beri büyük bir güven getirdi. Bu da insanların huzur ve güven içinde yaşamalarına neden oldu. Özellikle sürekli halkın arasında bulunan ve sorunlarını dinleyen sayın Kıraç’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Her zaman Emniyet teşkilatımızın yanındayız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.