Kıraç'a 'Polis Haftası' ziyareti

Batman Şehit ve Gazi Aileleri Derneği (BAŞGAD) Başkanı Şeyhmus Özcan ile beraberindeki Şehit ve Gazi yakınları, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı makamında ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 08 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 08.04.2021 14:07:10
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Google News

Batman Şehit ve Gazi Aileleri Derneği (BAŞGAD) Başkanı Şeyhmus Özcan ile beraberindeki Şehit ve Gazi yakınları, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı makamında ziyaret etti. Başkan Özcan, “Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle İl Emniyet Müdürümüzü ziyaret ederek, bu vesileyle, bütün emniyet mensuplarının 176. yılını kutluyor, şehit ve gazi emniyet mensuplarını saygı, minnet ve rahmetle anıyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.