Kıra Dağı bulvarı yeşillendiriliyor

Batman Merkez Bayındır Mahallesinden başlayarak Petrol Mahallesi içerisinden geçen Kıra Dağı Bulvarı refüjünün yeşillendirilmesi için çalışmalara başlandı.

Gündem Yayın: 19 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 19.12.2019 16:01:29
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Batman Merkez Bayındır Mahallesinden başlayarak Petrol Mahallesi içerisinden geçen Kıra Dağı Bulvarı refüjünün yeşillendirilmesi için çalışmalara başlandı. Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ın talimatları doğrultusunda peyzaj, çimlendirme, otomatik sulama ve ağaçlandırma çalışmalarına başlayan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 3 bin 350 metre uzunluğundaki bulvarda yeşillendirme çalışmasını en kısa sürede tamamlamayı hedefliyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kıra Dağı Bulvarında 15 bin metrekare otomatik sulama sistemi için alt yapı çalışmalarına başlarken, bulvarda ayrıca farklı türden 500 ağaç dikimi ve çim serimi gerçekleştirecek. Bulvarda yapılan düzenlemelerin belediyenin öz kaynaklarıyla yapıldığını ifade eden Eş Başkanlar, çalışmaların tamamlanmasının ardından toplamda 15 bin metrekarelik alanın ağaçlandırılarak yeşillendirileceğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.