KİCK-BOKS’TA 2 MADALYA

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ve Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2019-2020 yılı faaliyet programında yer alan, Türkiye Açık Kick-Boks şampiyonası Antalya’da yapıldı.

Gündem Yayın: 20 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 20.01.2020 16:13:39
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ve Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2019-2020 yılı faaliyet programında yer alan, Türkiye Açık Kick-Boks şampiyonası Antalya’da yapıldı. 12-14 Ocak tarihleri arasında yapılan Türkiye açık Kick-Boks Türkiye şampiyonasına 94 kiloda Genç Erkekler kategorisinde katılan Abdullah Güneş Türkiye ikincisi olurken, 60 kiloda bayanlarda katılan Eylem Atay da Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Antrenör Habip Çelik nezaretinde katılım sağlayan 2 sporcunun Türkiye ikincilikleriyle kente dönmeleri sevinçle karşılandı. Antrenör ve sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri Müdürü Şafi Özperk,  İbrahim Rüzgar ve sporcularıyla gurur duyduklarını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.