KGK’dan Arslan’a görev

Ekim ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kuruluşu onaylanan Küresel Gazeteciler Konseyi’nin (KGK), Batman il temsilciliği görevine Batman Medya Gazetesi sahibi, Mezopotamya Havzası Gazeteci ve Yayıncılar Cemiyeti Başkanı Ercan Arslan atandı.

Gündem Yayın: 22 Aralık 2019 - Pazar - Güncelleme: 22.12.2019 15:06:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ekim ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kuruluşu onaylanan Küresel Gazeteciler Konseyi’nin (KGK), Batman il temsilciliği görevine Batman Medya Gazetesi sahibi, Mezopotamya Havzası Gazeteci ve Yayıncılar Cemiyeti Başkanı Ercan Arslan atandı. KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Ankara ve İstanbul dışındaki 79 vilayete atanan temsilcilerin isimlerini açıklandı. Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Yönetim Kurulu, ilk kez Ankara Çankaya’daki genel merkez binasında gerçekleşen Aralık ayı olağan toplantısında önemli kararlar aldı.

ARSLAN, BATMAN TEMSİLCİSİ OLDU

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Yönetim Kurulunun yaptığı toplantı sonucunda il temsilcileri belirlendi. Batman Medya Gazetesi sahibi, Mezopotamya Havzası Gazeteci ve Yayıncılar Cemiyeti Başkanı Ercan Arslan’a da toplantı sonucunda önemli bir görev verildi.  Başkan Arslan, Küresel Gazeteciler Konseyi’nde Batman temsilcisi oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Arslan, “Öncelikle bize bu önemli görevi veren KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’e teşekkür ederim. Bu görevle beraber özelde Batman, genelde ise Türkiye’deki gazetecilerin sorunları için mesai kavramı gözetmeksizin çalışacağız” diye konuştu.           

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.