KESK Heyetinden Eş Başkanlara ziyaret

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) temsilcileri Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı Başkanlık Makamında ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 08 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2019 17:20:02
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) temsilcileri Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı Başkanlık Makamında ziyaret etti. Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, ziyarete gelen KESK Genel Kadın Sekreteri Gülistan Atasoy, Eğitim-Sen Genel Sekreteri Velat Kaya, Tüm-Bel-Sen Genel Sekreteri Yılmaz Yıldırımcı, Eğitim-Sen Genel TİS ve Hukuk Sekreteri Varol Öztorun’dan oluşan heyeti makamda kabul etti. Batman SES Şube Eş Başkanları, Eğitim-Sen Şube Başkanları, Batman Tüm-Bel-Sen il temsilcilerinin de yer aldığı KESK heyeti, Eş Başkanlar Demir ve Korkmaz’a yeni görevlerinde başarılar diledi. Eş Başkanlar ise KESK heyetine, ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.