KESK heyeti Eş Başkanları ziyaret etti

Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu (KESK) Eş Genel Başkanı Aysun Gezen, BES Genel Sekreteri Aziz Özkan, Tüm Bel Sen Genel Sekreteri Yılmaz Yıldırımcı, Eğitim Sen Hukuk Sekreteri Varol Öztorun ve KESK’e bağlı Batmandaki sendika temsilcileri Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı makamında ziyaret etti.

Gündem Yayın: 19 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 19.12.2019 16:04:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu (KESK) Eş Genel Başkanı Aysun Gezen, BES Genel Sekreteri Aziz Özkan, Tüm Bel Sen Genel Sekreteri Yılmaz Yıldırımcı, Eğitim Sen Hukuk Sekreteri Varol Öztorun ve KESK’e bağlı Batmandaki sendika temsilcileri Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı makamında ziyaret etti. KESK’in Diyarbakır’da 22 Aralık tarihinde ‘İnsanca Yaşamak İstiyoruz’ Mitingine Çağrı öncesi Batman Belediyesine nezaket ziyaretinde bulunan KESK yönetimi, Batman’da bulunan temsilcilerinin yanı sıra Batman Belediyesine de nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti. Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK)’nun 22 Aralık 2019 tarihinde Diyarbakır’da ‘İnsanca yaşamak istiyoruz’ şiarıyla yapılacak olan mitinge katılım çağrısı yapan KESK Eş Genel Başkanı Aysun Gezen, ülkede asgari ücretlinin durumunun vahim olduğunu söyledi.

Emeğiyle geçim mücadelesi veren halkın, hayatının her geçen gün zorlaştığını ifade eden Gezen, işsizliğin her geçen gün artığını belirtti. Bir gecede çıkartılan KHK’lerle ihraç edilen kamu emekçileri, seçilmişlerin yerine atanan kayyumlar tarafından işlerine son verilen belediye çalışanları ve ailelerinin açlığa mahkûm edildiğine dikkat çeken Eş Genel Başkan Gezen, 21 Aralık’ta Mersin’de, 22 Aralık’ta Diyarbakır’da ve 11 Ocak 2020 tarihinde de İzmir’de bölge mitinglerini hayata geçireceklerini hatırlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.