Kentin imza projesi açılışa hazırlanıyor

2018 Yılında inşaatına başlanan ve Eylül ayında açılacak olan Petrol City’de bin 500 ila 2 bin kişiye istihdam sağlanacak.

Gündem Yayın: 15 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 15.01.2020 16:22:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

82 BİN METREKARE ALANA SAHİP

Yeni yönetim kuruluyla basınla buluşan AVM Yönetimi Petrol City’nin kaba inşaatının yüzde 100’ünün tamamlandığını söylediler. 5 Ocak 2020 tarihinde yapılan kongreyle Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Aydın Keleş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Yıldırım, Orhan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Faysal Yıldırım ile Selim Filiz, basınla bir araya gelerek AVM'nin Eylül 2020'de kapılarını Batman ve bölge halkına açacağını söylediler.

Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen iş adamı Aydın Keleş; ''Batmanlı işadamlarımızın yanı sıra Suudi Arabistanlı bir ortağımızla projeyi bitirme gayreti içerisindeyiz. Petrol City 6. projemdir, işin yabancısı değilim. Ortaklarımızla uyum içerisindeyiz. Kaba inşaatımızın yüzde 100’ü tamamlandı. Hedefimiz Eylül ayında AVM'nin kapılarını açmaktır. 3 kat bodrum ve 4 kat işyerlerinden oluşan alanımızın 40 bin metrekaresi kiralık alanlardan oluşmaktadır. Toplamında 82 bin metrekare alana sahibiz. Kabası tamamlanan inşaatta elektrik ve diğer alt yapı çalışmaları da son hızıyla devam etmektedir '' dedi.

İŞYERİ KİRALARI TL BAZINDA OLACAK

Ortalama 150 ila 180 milyon TL'ye mal olunması beklenen Petrol City'de kiralama firması da değişti. Kiralık işyerleri için Türkiye'nin önde gelen firmalarından JJB Gayrimenkul’le anlaştıklarını ve işyerleri kiralarının TL bazında olacağını belirten Petrol City Yönetim Kurulu, Batman'da bulunmayan bir çok markanın AVM'de yer alacağını, yaklaşık bin 500 ila 2 bin kişiye istihdam ve katma değer sağlayacağını ifade ettiler. Eylül ayında açılacak Petrol City'de bir çok markanın yanı sıra Migros, sinema, ATM, düğün salonu ve elit markalar olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.