Kaymakamlık kupası futbol turnuvası sona erdi

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Beşiri ilçe Müdürlüğü, 100. yıl etkinlikleri ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ''Koşabiliyorken Koş'' projesi kapsamında düzenlediği, 100. yıl Beşiri Kaymakamlık Futbol Turnuvasının finalini yaptı.

Yayın: 09 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 09.05.2019 16:41:57
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Beşiri ilçe Müdürlüğü, 100. yıl etkinlikleri ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ''Koşabiliyorken Koş'' projesi kapsamında düzenlediği, 100. yıl Beşiri Kaymakamlık Futbol Turnuvasının finalini yaptı. Beşiri ilçe Kaymakamı Mustafa Maslak, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz ve Beşiri halkının destek verip izlediği turnuvada dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi. Turnuvaya katılan tüm takım ve oyunculara teşekkür eden Beşiri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ender Hazar, etkinliklerinin aralıksız süreceğini de ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.