Kaymakam Sinanoğlu’na ziyaret

Gercüş Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Soyvural, Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu’nu ziyaret ederek, ilçenin spor durumu ile ilgili bilgi verdi.

Siyaset Yayın: 28 Ekim 2021 - Perşembe - Güncelleme: 28.10.2021 12:13:41
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Gercüş Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Soyvural, Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu’nu ziyaret ederek, ilçenin spor durumu ile ilgili bilgi verdi.  Gercüş ilçesinde sportif ve gençlik alanında yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Gercüş Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Soyvural, ilçenin her alanda kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.  Soyvural yaptığı açıklamada; “Sayın Kaymakamımız Server Sinanoğlu, ilçedeki sportif ve gençlik faaliyetlerini önemsiyor. Kendisine ilçenin spor ve gençlik konusunda bilgi verdim. İnşallah ilçemizdeki gençlerimiz için güzel projelere hep birlikte imza atacağız” diye konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.