‘Kaybedecek bir dakikamız bile yok’

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, kent merkezinde belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledi. Eş Başkanlara, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Çetinkaya, birim müdürleri, teknik personel ile meclis üyeleri eşlik etti.

Yaşam Yayın: 29 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 29.08.2019 14:52:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, kent merkezinde belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledi. Eş Başkanlara, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Çetinkaya, birim müdürleri, teknik personel ile meclis üyeleri eşlik etti. Batmanlılara yaya ve araç trafiği için alternatif yol arayışları, yeni yolların açılması, asfaltlanması, hizmete sunulması, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yapmış olduğu parklar, fen ve yol çalışmalarının yanı sıra su ve kanalizasyon ve asfalt ekiplerinin yoğun olarak çalıştığı yerlerde inceleme yapan Eş Başkanlar, çalışmaların en kısa sürede Batmanlıların hizmetine sunulması için geceli gündüzlü çalışmalarını istedi. Batmanlıların artık vakit kaybetmeye tahammülünün olmadığını dolayısıyla zamanın yerinde ve etkin bir şekilde değerlendirilmesini isteyen Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz: “Bizim kaybedecek bir dakikamız bile yok. Kente hizmet üretmeliyiz. Şehrin değişik noktalarında imkânlar nispetinde sınırlı sayıda araçlarımızla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her şey Batman ve Batmanlılar için” dediler. Afat konut sakinlerinin taleplerini yerine getirerek konut sakinlerini çamur deryasından asfalt yaparak kurtaran Batman Belediyesi, burada yaptığı çalışma ile 1 finişer, 1 silindir, 1 beko-loder kepçe, 8 kamyon ve 11 personel ile bin 600 ton asfalt serimi ile 7 metre genişlik ve 1.1 km uzunlukta yol yaptı. Öte yandan Kuyubaşı TOKİ konutları ile Emekli Sen TOKİ arasında daha önce alternatif olarak açılan yolun asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Eş Başkanlar, fen ekipleriyle bir süre sohbet ederek çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.