Kayapınar’da tekstil fabrikası üretime başladı

Kayapınar belde belediyesinin destekleriyle yeni açılan ve beldenin tek fabrikası olan 60 kişinin istihdam edildiği Kayapınar Aynkeyf Tekstil atölyesini ziyaret eden Vali Şahin, penye üzerine üretim yapan tesiste incelemelerde bulunarak, işletme sahibi Abdurrahman Akgül’den üretim faaliyeti hakkında bilgi aldı.

Yaşam Yayın: 05 Ocak 2020 - Pazar - Güncelleme: 05.01.2020 17:14:28
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Kayapınar belde belediyesinin destekleriyle yeni açılan ve beldenin tek fabrikası olan 60 kişinin istihdam edildiği Kayapınar Aynkeyf Tekstil atölyesini ziyaret eden Vali Şahin,  penye üzerine üretim yapan tesiste incelemelerde bulunarak, işletme sahibi Abdurrahman Akgül’den üretim faaliyeti hakkında bilgi aldı. Daha sonra Kayapınar beldesinde yapımı tamamlanan 12 derslikli Kayapınar Anadolu Lisesi, kapalı spor salonu ve 100 kişilik yurdun bulunduğu eğitim yerleşkesinde incelemelerde bulunan Vali Şahin, yetkililerden yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Öte yandan Vali Şahin,  Gercüş ilçesindeki son ziyaretlerini ilçeye bağlı Ardıçlı ve Yayladüzü köylerine yaparak, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Şahin, sorun ve taleplerini dinledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.