“Kayapınar’a hizmet için geldik”

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisinden Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar Belde Belediye Başkanı olan Samir Özhan, partisinin rozetini çekmeceye koyup, kendisini eşit ve adil bir şekilde hizmet etmeye adadığını söyledi.

Yaşam Yayın: 11 Haziran 2019 - Salı - Güncelleme: 11.06.2019 16:37:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisinden Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar Belde Belediye Başkanı olan Samir Özhan, partisinin rozetini çekmeceye koyup, kendisini eşit ve adil bir şekilde hizmet etmeye adadığını söyledi. Başkan Özhan, “Ben Belediye Başkanı seçildiğim gün rozetimi çıkarıp çekmeceye koydum. Çünkü ben Kayapınar’da yaşayan bütün Kayapınarlıların hizmetkârıyım. Yaşlısı, genci, partilisi, partisizi dili, dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun herkesin başkanı olmaya karar verdim. Biz Kayapınar’a hizmet için geldik. Hiç bir personelime dokunmadım ve kimsenin ekmeğine mani olmadım ve olmayacağız. TOKİ’ye müracaatımız yeniden başladı. Beldemize büyük bir tekstil atölyesi kazandırma çabası içeresindeyim. Etüd çalışmaları hızla devam ediyor. Pekmez fabrikası, pestil ve cevizli sucuk imalatı için çalışma başlattık. Gençlik Evi için de girişimlerimiz var. Tek amacımız istihdam ve beldemizin ekonomik trendini yükseltmektir” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.