Kartal’a 2 yarışmadan 3 ödül

Çukurca Kaymakamlığı ve Çukurca Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği ve Valilik, ile Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (DAKA) desteklediği proje kapsamında gerçekleştirilen ve 5 gün süren "1. Çukurca Foto Safari" kapsamında Batman İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde şef olarak görev yapan Orhan Kartal, 180 seçkin fotoğrafçı arasından sergileme ödülü ile ödüllendirildi.

Yayın: 08 Mayıs 2018 - Salı - Güncelleme: 08.05.2018 14:00:11
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Çukurca Kaymakamlığı  ve Çukurca Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği ve  Valilik, ile  Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (DAKA) desteklediği proje kapsamında gerçekleştirilen  ve 5 gün süren "1. Çukurca Foto Safari" kapsamında Batman İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde şef olarak  görev yapan Orhan Kartal, 180 seçkin fotoğrafçı arasından sergileme ödülü ile ödüllendirildi. Türkiye'nin çeşitli illerinden 180 fotoğraf sanatçısı, bu süre zarfında kentin doğal güzellikleri, tarihi Kale Evleri, tahin üreten su değirmeni, çeltik tarlalarını, yöresel kıyafetleri ve günlük yaşamı fotoğrafladı. Yarışma kapsamında yamaç paraşütü ve paramotor gösterisinin yanı sıra rafting ve dağ tırmanışı gibi etkinlikler de düzenlendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.