Karla mücadelede sona gelindi

Batman'ın Sason ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarının ulaşıma açma çalışmalarında sona gelindi.

Gündem Yayın: 18 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 18.03.2020 17:35:34
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Batman'ın Sason ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarının ulaşıma açma çalışmalarında sona gelindi. Önceki ay il genelinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. İl merkezi, Hasankeyf, Beşiri ve Gercüş ilçelerinde güneşin yüzünü göstermesiyle etkisini kaybeden kar nedeniyle ulaşıma kapanan 138 köy ve 200’den fazla mezra yolunun yapılan çalışmalar neticesinde tekrar ulaşıma açıldığı öğrenildi. Son olarak Sason ilçesi Yuvalar Köyüne bağlı Üçdirek mezrası yolunun kapalı olduğu ve açma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.