Karla mücadele çalışmaları sürüyor

Sason kırsalında etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan ve aksama yaşanan yollarda İl Özel İdaresi ekiplerinin karla mücadelesi devam ediyor.

Yaşam Yayın: 31 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 31.12.2019 19:59:25
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Sason kırsalında etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan ve aksama yaşanan yollarda İl Özel İdaresi ekiplerinin karla mücadelesi devam ediyor. İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada; “Geçtiğimiz günlerde Sason kırsalında yağan kar yağışından dolayı 11 köy ve 40 mezra yolumuzun kapanması nedeniyle Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği karla mücadele ekiplerinin aralıksız çalışmaları devam etmektedir. Yapılan çalışmalarda 10 köy ve 23 mezraya ait toplam 410 kilometre yol ulaşıma açılmıştır. Kalan 1 köy ve 17 mezramızın yol açma çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.