Kardeşlik Mescidinin yapımına iş insanı Yılmaz üstlendi

Kentin en hareketli noktasında bulunan ve arsası Tarım Orman İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne ait olan bin 600 metrekarelik alanda yapımı planlanan Kardeşlik Mescidinin yapımını İş insanı ve Üç yol A.Ş. Firması sahibi Hüseyin Yılmaz üstlendi.

Gündem Yayın: 18 Ocak 2022 - Salı - Güncelleme: 18.01.2022 15:49:01
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Kentin en hareketli noktasında bulunan ve arsası Tarım Orman İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne ait olan bin 600 metrekarelik alanda yapımı planlanan Kardeşlik Mescidinin yapımını İş insanı ve Üç yol A.Ş. Firması sahibi Hüseyin Yılmaz üstlendi. İnşaatın takip ve idari işlerini ise Batman firması olan Evcil inşaat yetkilisi ve Abdulbaki Evcil üstlendi. Bin 600 metrekarelik alanının sadece 400 metrekaresinin mescit olacağı 200 metrekarelik otopark, seminer ve toplantı salonları, aş evi, kadın ve erkek mescitleri idari bölüm ve aşevinden oluşan mescit projesine Nisan ayında başlanacağı belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.