Karateciler 6 madalya ile yarı finalde

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organize ettiği ANALİG karate çeyrek final müsabakalarında Batman takımları kız ve erkeklerde 6 madalya almayı başardı.

Yayın: 28 Şubat 2019 - Perşembe - Güncelleme: 28.02.2019 16:16:48
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organize ettiği ANALİG karate çeyrek final müsabakalarında Batman takımları kız ve erkeklerde 6 madalya almayı başardı. Mardin’de yapılan ANALİG (Anadolu Yıldızları Ligi) Grup müsabakalarında yarışan bay-bayan sporcular 6 madalyayla, Van’da 23-24 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak olan Yarı Final müsabakalarında Batman’ı temsil etmeye hak kazandılar. Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Karatede kız ve erkek takımlarımız bizleri gururlandırdı. Sedat ve Hüseyin Yılmaz antrenör kardeşleri emek ve çabalarından dolayı kutluyorum. Aynı başarının Van’da yapılacak olan yarı final müsabakalarında da gösterilmesini bekliyorum” diye konuştu. Öte yandan Batmanlı karateciler  müsabakalarda 1 birincilik, 2 ikincilik ve 3 üçüncülük aldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.