‘KARAR UYGULANMALI’

Batman Belediyesi tarafından kayyum döneminde işe alınan ve bir kısmı 27 Aralık 2019, bir kısmı da 8 Ocak 2020 tarihinde işten çıkarılan 67 sözleşmeli personel, Batman İdare Mahkemesi’nce işe iade edildi.

Yaşam Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 16:53:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi tarafından kayyum döneminde işe alınan ve bir kısmı 27 Aralık 2019, bir kısmı da 8 Ocak 2020 tarihinde işten çıkarılan 67 sözleşmeli personel, Batman İdare Mahkemesi’nce işe iade edildi. Batman İdare Mahkemesi’nin 25 Şubat tarihli yürütmenin durdurulması kararıyla işe iade edilen personeller mühendis, mimar, peyzaj mimarı, şehir plancısı, sosyolog, psikolog, eğitmen, diyetisyen, ekonomist, biyolog, veteriner hekim ve teknikerlerden oluşuyor. İşten çıkartılan sözleşmeli personeller kayyum döneminde işe alınmıştı. Bem Bir Sen İl Başkanı Diyaddin Demirhan, Batman Belediyesinin hiçbir hukuki dayanağı olmayan kararını düzelteceğine inandığını belirterek, “Verilen yürütmeyi durdurma kararının Batmanımız adına büyük bir kazanım. Batman Belediye Başkanımız sayın Mehmet Demir’in hukukun verdiği bu kararı uygulama noktasında tereddüt etmeyeceğine olan inancımız tamdır. Zaman kaybetmeden arkadaşlarımızın görevlerini başına dönmesini diliyor ve bekliyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.