Karaköy ortaokulundan başarı

Okul sporları faaliyet programında yer alan atletizm yarışmasında Hasankeyf’in Karaköy ortaokulu büyük bir başarı gösterdi.

Yayın: 18 Nisan 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 18.04.2018 17:09:33
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

 Batman’ın Hasankeyf ilçesine bağlı Karaköy Ortaokulu Atletizm takımı yıldız kızlarda takım halinde il şampiyonu oldu. Okulun Beden eğitim öğretmeni Suzan Kayıkçı’ın büyük gayret ve fedakârlıklarla çalıştırdığı kız atletler, köye yeni bir heyecan getirdi. Beden eğitim öğretmeni Suzan Kaşıkçı; “Köyde spor yapmak il merkezlerine göre daha zor. Kısıtlı imkan ve belirli bir sporcuyla çalışmak zorundasınız. Elimizdeki öğrencilerimizle en iyisini yapmaya çalıştık. Bunun da karşılığını takım halinde Batman şampiyonu olarak aldık. Hedefimiz, Batman ve bölgenin yanı sıra Türkiye dereceleri çıkarmaktır” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.