Kapalı yöntemle mide küçültme ameliyatı yapıldı

Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne ileri obezite şikâyeti ile Tatvan’dan başvuran 41 yaşındaki Fatma İ. adlı hastaya Genel Cerrahi Uzmanları Opr. Dr. Turgay Demir, Opr. Dr. Güneş Tekten ve Anestezi Uzmanı Uz. Dr. Gülsüm Kahveci Kılınç tarafından kapalı yöntemle tüp mide ameliyatı yapıldı.

Yaşam Yayın: 31 Ekim 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 31.10.2018 16:43:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dr. Turgay Demir, “Hastamız bize başvurduğunda 114 kg idi. Hastamıza ameliyat öncesi kapsamlı bir check-up yaptık. Ameliyata engel bir durum olmadığını tespit ettikten sonra kapalı yöntemle tüp mide ameliyatı yaptık. 1 ay sonra kontrole geldiğinde 100 kg idi. Bu ameliyatlar ileri kapalı yöntem cerrahisi tekniği gerektiriyor. Hastamızın Tatvan’dan hastanemizi seçmesi bizi gururlandırdı. Batman Bölge Devlet Hastanesi adına yakışır şekilde sadece Batman’a değil,  Batman çevresi illere de hizmet vermektedir’’ dedi.

“DİYET VE SPORA RAĞMEN KİLO VEREMİYORDUM”

Kapalı yöntemle mide küçültme ameliyatı olan Fatma İ. fazla kilolarının sağlığını olumsuz etkilemeye başladığından dolayı ameliyat olmaya karar verdiğini belirterek, “Yıllardır fazla kilolarımdan muzdariptim. Diyet ve spor yapmama rağmen kilo veremiyordum. Bu ameliyatı nerde olabilirim diye iyice araştırdım. Herkes bana Batman Bölge Devlet Hastanesi’ni önerdi. Ben de Batman Bölge Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Polikliniğine başvurdum. Ameliyata engel bir durumum olmadığına karar verildikten sonra ameliyatım yapıldı. 1 ay sonra Tatvan’dan Batman’a kontrole geldiğimde 14 kg vererek 114 kg dan 100 kg’a geriledim. Her ay düzenli olarak Batman’a gelip takiplerime devam edeceğim. İyi ki Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne gelmişim. Batman Bölge Devlet Hastanesi’nden ve doktorlarından çok memnun kaldım” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.