Kapalı sistem çöp konteynerleri hizmette

Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, insan popülasyonunun yoğunluk kazandığı güzergahlara kapalı sistem çöp konteyneri yerleştirdi.

Gündem Yayın: 06 Kasım 2018 - Salı - Güncelleme: 06.11.2018 16:04:07
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, insan popülasyonunun yoğunluk kazandığı güzergahlara kapalı sistem çöp konteyneri yerleştirdi. Çöp yoğunluğunun bulunduğu ana arter ve işyeri önlerinde kötü koku ve sinek oluşumunu en aza indirmek için çalışma başlatan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 16 adet kapalı sistem çöp konteynerinin kurulumunu gerçekleştirdi. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Bulvarı’ndan Ahmet Arif Bulvarı’na kadar uzanan güzergâhta 2 bin 500 litre kapasiteye ve kapalı sisteme sahip 16 adet yer üstü kapalı sistem çöp konteynerini, ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.