‘Kanserde erken teşhis önemlidir’

Vali Ahmet Deniz’ın eşi Olcay Deniz, “Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi" Polikliniğini ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 01 Mayıs 2018 - Salı - Güncelleme: 01.05.2018 12:59:13
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

  Ziyaret sırasında Deniz’e,  Batman Bölge Hastanesi Başhekimi Dr. Ercan Seven ve KETEM sağlık personeli eşlik etti. Kanser hastalığına karşı erken teşhisin önemli olduğunu belirten Olcay Deniz, vatandaşları bu konuda bilgilendirip farkındalık oluşturması açısından KETEM’in önemli olduğunu belirterek sağlık personellerine çalışmalarında başarılar diledi.

AİLE DESTEK MERKEZİ KURSUNA ZİYARET

Daha sonra Olcay Deniz, Bayındır Mahallesi ADEM bünyesinde açılan “Okuryazarlık Seferberliği” kursunu ziyaret etti. “Okuryazarlık Seferberliği” kampanyası kapsamında düzenlenen okuryazarlık kursuna katılan kursiyerleri ziyaret eden Olcay Deniz, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kursiyerlerle yakından ilgilenip bir süre sohbet eden Deniz,  “Kursiyerlerin göstermiş olduğu azim ve istekleri sayesinde okuma yazma kurslarında başarılı olacaklarına inanıyorum dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.