Kanalın tel örgülerle kapatılması istendi

Batman’da 7 yaşındaki çocuğun düşerek hayatını kaybettiği sulama kanalının bir an önce tel örgülerle kapatılmasını isteyen mahalle sakinleri, yetkililere seslenerek boğulma vakalarının önüne geçilmesini istedi.

Gündem Yayın: 10 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2019 15:39:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’da 7 yaşındaki çocuğun düşerek hayatını kaybettiği sulama kanalının bir an önce tel örgülerle kapatılmasını isteyen mahalle sakinleri, yetkililere seslenerek boğulma vakalarının önüne geçilmesini istedi. Batman’da sulama kanalları adeta tehlike saçıyor. Her yıl birkaç çocuğun ölümüne neden olan sulama kanallarında gerekli tedbirlerin alınmaması ise tepkilere neden oluyor. Geçtiğimiz günlerde Batman'ın merkez Çamlıtepe Mahallesi'nde 7 yaşındaki Mazlum Yaşar’ın düşerek hayatını kaybetmesi üzerine gündeme gelen Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalı adeta ölüme davetiye çıkarıyor. Mahallenin içinden geçen kilometrelerce uzunluktaki sulama kanalı, etrafında tel örgüler olmadığı için, serinlemek için kanala giren küçük çocukların tehlikeli yüzme alanına dönüşüyor. Kanal etrafında yeteri kadar tedbir alınmadığı için geçtiğimiz günlerde 7 yaşındaki Mazlum Yaşar’ın kanala düşerek hayatını kaybettiğini belirten mahalle sakinleri, bir an önce sulama kanalının etrafının tel örgülerle kapatılmasını istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.