Kanal ve yağmur suyu altyapısına yatırım

Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından fizibilitesi tamamlanan ve yıl içerisinde ihaleye çıkarılması hedeflenen dev yatırımla mevcut altyapıdaki eski borular yeni borularla değiştirilecek.

Yaşam Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 17:04:22
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından fizibilitesi tamamlanan ve yıl içerisinde ihaleye çıkarılması hedeflenen dev yatırımla mevcut altyapıdaki eski borular yeni borularla değiştirilecek. Yapılacak çalışma çerçevesinde kanal ve yağmur suyu hattı ile beraber eskiyen bütün boruların bağlantıları da yenilenmiş olacak. Her yıl 5 mahallenin eskiyen kanal ve yağmur suyu hattının değiştirilmesini hedefleyen Batman Belediyesi, su boru hatlarını da polietilen borularla daha sağlıklı içme suyu sağlamanın yansıra uzun yıllar sorunsuz bir alt yapının yapılmasını hedefliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.